[vc_row row_type=”row” type=”full_width” icon_pack=”font_awesome” content_menu_fe_icon=”arrow_back” text_align=”left” background_color=”#f5f5f5″][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner row_type=”row” type=”grid” text_align=”left” padding_top=”80″][vc_column_inner width=”1/2″][vc_separator type=”transparent” position=”center” up=”15″ down=”0″][vc_column_text]

LERMALING

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” position=”center” up=”20″ down=”0″][vc_column_text]Volvox feineErde Lermaling er en opløsningsfri, elastisk vægmaling til indvendig brug.
Den leveres i mere end 150 valgfri farvetoner, heraf 6 helt naturlige lerfarver.

Volvox feineErde Lermaling er åndbar og fugtighedsregulerende. Den er vaskbar i følge DIN 53778. Herudover er den antistatisk.

Lerets egenskaber er bibeholdt fuldt ud. Lermaling er lugtabsorberende og vandopsugende. Derved dannes negative ioner, og dette er grunden til at mennesker med astmasymptomer og hudallergier føler sig godt tilpas i lermalede rum. Lermaling skaber på denne måde et behageligt indeklima.

Volvox feineErde Lermaling har på grund af sit massive indhold af partikler en god dække- og fyldeevne. Den er drypfri og nem at arbejde med. Den egner sig som en dækkende og opfyldende maling på tørre, sugende og fedtfri underlag, såsom tapeter, puds og øvrige mineralske flader, såvel som ovenpå gammel maling og træbeklædninger.

Særligt er lermaling egnet til underlag af ler, sådan at det særlige indeklima, der er opnået med byggeri af ler ikke hæmmes med en ikke-lerholdig overfladebehandling.[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” position=”center” up=”10″ down=”0″][vc_separator type=”transparent” position=”center” up=”40″ down=”0″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_gallery type=”nivo” interval=”3″ images=”22415,22422″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” column_number=”2″ grayscale=”no” choose_frame=”default”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]