[vc_row row_type=”row” type=”full_width” icon_pack=”font_awesome” content_menu_fe_icon=”arrow_back” text_align=”left” background_color=”#f5f5f5″][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner row_type=”row” type=”grid” text_align=”left” padding_top=”80″][vc_column_inner width=”1/2″][vc_separator type=”transparent” position=”center” up=”15″ down=”0″][vc_column_text]

KASEIN VÆGMALING

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” position=”center” up=”20″ down=”0″][vc_column_text]

Erfaringer fra år-hundreder og den nye bevidsthed om økologiske byggematerialer og malinger sætter igen et fokus på moderne vægbehandlinger og således også på et produkt som kasein-maling. På grund af bekvemmeligheden med dispersionsmalinger, som er fremstillet på et kemisk grundlag, har kasein-maling været gået i glemmebogen. Men kasein-maling tilbyder et bredt udvalg af farver, den er praktisk, og frem for alt er det mere naturlige vægmalinger. 

Kasein vægmaling er nem at påføre, opløsningsmiddelfri og økologisk. Derfor er naturbaserede vægmalinger ikke blot miljøvenlige, men de formidler også i deres udtryk på væggen en naturlig livsfølelse.

Farvepigmenter på naturlig basis

Basis for kasein-malingens naturlighed er ved siden af vand, kridt og fint stenmel frem for alt mælkeproteinet kasein. Dette proteinstof erstatter i naturlige malinger bindemidlets funktion, og bliver også ofte betegnet kaseinklæber. På baggrund af århundrede gamle opskrifter bliver farven først blandet på pulverform. Dette opløses i vand og røres færdigt lige før det skal anvendes.

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” position=”center” up=”10″ down=”0″][vc_separator type=”transparent” position=”center” up=”40″ down=”0″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_gallery type=”nivo” interval=”3″ images=”22415,22422″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” column_number=”2″ grayscale=”no” choose_frame=”default”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” type=”full_width” icon_pack=”font_awesome” content_menu_fe_icon=”arrow_back” text_align=”left” padding_top=”80″ background_color=”#ffffff” use_row_as_full_screen_section=”no”][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner row_type=”row” type=”grid” text_align=”center” padding_top=”15″][vc_column_inner width=”1/1″][vc_column_text]

DATABLADE & FARVEKORT

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” position=”center” up=”35″ down=”0″][vc_column_text]

Denne sektion er endnu ikke klar …

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]